[script](function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function() { (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)} ,i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-39065992-3', 'auto'); ga('send', 'pageview');[/script]

Informații despre cookie-uri

  • Prin utilizarea paginii noastre web sunteţi de acord cu utilizarea fişierelor cookie, cu scopul de a ne putea adapta preferințelor dumneavoastră și pentru a vă asigura confortul în timp ce navigați pe site.
OK, inteleg

Rețeaua de magazine

TXM SA deține una dintre cele mai mari lanțuri de retail din Polonia TXM textilmarket. Compania poate invita clienții în peste 330 de magazine TXM textilmarket localizate pe teritoriul întregii țări și peste hotare.


TXM tinde să devină un lider în sectorul magazinelor discount de îmbrăcăminte din Europa Centrală și de Est. În anul 2014 reţeaua a debutat pe piaţa din Slovacia şi Cehia. Planurile noastre prevăd de asemenea deschiderea magazinelor în România.


În centrul atenţiei TXM este întotdeauna clientul. "Ieftin și la modă pentru întreaga familie" acesta este specificul întregii game de îmbrăcăminte și accesorii care se adresează clienţilor TXM textilmarket care acordă o atenţie deosebită raportului preţ-calitate.


Suprafețele comerciale variază de la 200-400 m². Compania desfășoară activități de cercetare în domeniul marketingului și analizei comportamentului clienţilor care vizitează magazinele TXM textilmarket și în baza acestora se străduie să îmbunătăţească continuu prezentarea produselor și modul de amenajare a spațiilor de vânzări. Toate acestea, pentru a face cumpărăturile mai uşoare și plăcute.


Inapoi