[script](function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function() { (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)} ,i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-39065992-3', 'auto'); ga('send', 'pageview');[/script]

Informații despre cookie-uri

  • Prin utilizarea paginii noastre web sunteţi de acord cu utilizarea fişierelor cookie, cu scopul de a ne putea adapta preferințelor dumneavoastră și pentru a vă asigura confortul în timp ce navigați pe site.
OK, inteleg

Despre noi

Compania TXM S.A. a fost înregistrată în anul 1989, iar sediul societăţii se află în localitatea Andrychow (Polonia). De la începutul activităţii sale compania TXM activează în industria îmbrăcămintei. Asortimentul companiei cuprinde îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbaţi, tineret și copii, precum și articole de uz casnic.

Compania TXM

Din 2003, TXM aparține grupului Redan S.A. din care fac parte companii implicate în dezvoltarea activităţii de pe piața de discount (rețeaua TXM Textilmarket) și cea de modă (cum ar brandurile Top Secret, Troll și Drywash) în Polonia și în străinătate.

Compania TXM deţine depozite moderne cu o suprafaţă de 7,5 mii m² cu posibilitatea de mărire suplimentară a acestora în viitor până la 10 mii m² în caz de necesitate. Locatia face parte din clasa A și se află pe teritoriul Parcului Logistic Panattoni din Myslowice.

depozite TXM
Inapoi